Desde 1889 fabriquem formatge artesanal elaborat seguint les costums menorquines, formant manualment la peça de formatge amb un pedaç que li dona la forma arrodonida i li produeix unes marques característiques a la escorxa, que l´identifiquen com a formatge Maó-Menorca Artesà.

Hem incorporat le més modernes tècniques de munyit i els controls sanitaris més rigurosos, això assegura un control higiènic total de la llet i dels formatges. Les vaques es munyen dues vegades al día en una moderna sala de munyir altament automatitzada i higienitzada.

Després de cada munyida s´elabora el formatge de manera totalment artesana. Tot això fa possible transmetre al formatge totes les característiques de la llet crua recient obtinguda, conservant tos els aromes i sabors d´una llet de gran qualitat.La ramadería d´on procedeix la totalitat de la llet utilitzada per a la fabricació d´aquest formatge és de la finca Cavallería Nova, molt a prop de Ciutadella de Menorca. Les vaques són de raça frisona d´alta qualitat i han obtingut bastants premis en concursos de morfología com a ramat productor de llet així com també els formatges obtinguts d´elles.

© Cavallería Nova, 2006
   Camí Vell, km.7, Ciutadella de Menorca. Illes Balears. - tel. 971 900 303 - fax. 971 906 600
   Català  Castellano